Produktet tona janë bërë posaçërisht për përdorim profesional, në përmbushje të standardeve të kërkuara nga institucionet ndërkombëtare spa. Kemi disa lloj vajrash të ndryshme, me cilësi të pasura me vitaminë A, B1, B2 dhe B6 ,vajra ushqyes për të lehtësuar skuqjen e lëkurës, vaj jo ngjites me veti anti-oxidandant , dhe vaj gjithashtu i pasur me Vitamina E . Cilësit e mira dhe të lehta të vajrave lejojnë thithjen e shpejtë dhe të thellë për të ushqyer dhe mbrojtur lëkurën, dhe në të njëjtën kohë lehtëson njollat mbi të . Të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, produktet e Joyel Spa janë bërë me formulua të posaçëme Aromatherapy, vajra esencial të pastër dhe me ekstrakte bimore duke i dhënë përfitime të ndryshme të lëkurës dhe relaksim, që janë të jashtëzakonshëm.

Produktet Joyel Spa Body Scrubs ,një kombinim i eksfoliatorëve natyrore duke i përzier me vajra bimore hidratues të pasura me acide yndyrore, esenciale për të rritur vitalitetin e lëkurës. Është një veprim i butë lustrimi i cili butësisht largon qelizat e vdekura nga sipërfaqja e lëkurës pa dëmtuar shtresat themelore dhe gjithashtu vepron për të rritur qarkullimin gjallërues të lëkurës për ta ndihmuar të përmirësimin dhe qëndrueshmërin e saj. Përzierja e pasur e hidratuesve lë në lëkurë një freski të butë. Ne gjithashtu ofrojmë një linjë të plotë kozmetike, shëndeti, dhe produkte bukurie nga Gernetics.

spa productsAdresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter