Rekomandime për trajtimin e problemeve të fytyrës dhe trupit (deri më të vështirat), duke përdorur produktet GERnétic

 

AKNE

6 muaj trajtim

DermaImmuno+ Synchro dhe Cytobi
 NJOLLAT E ERRETA

4 muaj trajtim

 Immuno+ Synchro, Skin Clair dhe Depigmenting Serum
SHENJAT (DHE ME TE VESHTIRAT)

4 muaj e gjysem trajtim

 Synchro dhe Cytobi
SHENJAT AKSIDENTALE

1 vit trajtim

 Synchro dhe Cytobi
DJEGIET

2 muaj trajtim

 Synchro
SHENJAT NGA DJEGIET

1 vit trajtim

 Mito, Immuno + Synchro dhe Cytobi
PORET E ZMADHUARA

6 muaj trajtim

DermaImmunoSynchro dhe Cytobi
AKNET E SHOQERUARA ME ROSAKEA

3 muaj trajtim

Synchro dhe Cytobi
AKNET E ADOLESHENCES

4 muaj trajtim

DermaImmuno dhe Synchro
AKNET E SHKAKTUARA NGA MELÇIA

4 muaj e gjysem trajtim

DermaImmuno dhe Synchro
PLAKJE E LEKURES

7 muaj trajtim

 GlycoFibroMito, VascoMyo Myoso,

ImmunoSynchroNuclea dhe Cells Life

ZMADHIM DHE ZVOGELIM I GJOKSIT

4 muaj trajtim

Seino, Endo dhe Macro 2000
PLAKJE E GJOKSIT

3 muaj trajtim

Seino, Endo Special dhe Macro 2000
  ATROFIZIM I GJOKSIT

6 muaj trajtim

Seino, Endo Special dhe Macro 2000
  TONIFIKIM I TRUPIT DHE TRAJTIM I ÇARJEVE TE LEKURES

6 muaj trajtim

 Mito, SomitoSynchroImmunoNuclea dhe Cytobi
DOBESIM

2 muaj e gjysem trajtim

     Lympho, Vasco Artera, Adipo Gasta dhe Somito
VITILIGO

6 muaj trajtim

     Synchro, Nuclea
VARIÇE / VENA PROBLEMATIKE

6 muaj trajtim

     Lympho, Veinulo Special+ ,Vasco Artera
 DOBESIM, TONIFIKIM DHE CARJET E LEKURES

6 muaj trajtim

Lympho, Vasco Artera, Adipo Gasta, Somito,

Immuno, Synchro, Cytobi dhe Cells Life

DOBESIM

6 muaj trajtim

Lympho, VeinuloVasco Artera dhe Adipo Gasta
CELULIT

6 muaj trajtim

Lympho dhe Vasco Artera
EKZEMA dhe PSORIASIS

3 muaj trajtim

Synchro

 Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter