Proçeduara e injeksioneve të bukurisë që ofrohen në qendrën Joyel SPA, janë: Botox, Mezoterapi dhe Filler. Të gjitha këto, janë nën kujdesin e mjekes estetiste, Dr. LUMINITA APETRI.

Më poshtë lista e çmimeve:

Nr Procedura Cmimi
1 Trajtim me Filler (Acid Hialuronik) – Fortësia 2 (3-6 muaj) 200-250 Euro/Amp(1)
  • Mbushje Rrudhash
  • Konturim i Buzëve
2 Trajtim me Filler (Acid Hialuronik) – Fortësia 3 (6-12 muaj) 250-300 Euro/Amp(1)
  • Mbushje Rrudhash
  • Konturim i Buzëve
  • Korrigjim i Shenjave
3 Mezoterapi Anti-Aging e AVANCUAR (F)

Anti-Aging, Biorevitalizim, Hidratim, Lekure e Lodhur,

Rrudha Sipërfaqësore

65 Euro/ml
4 Mezoterapi Anti Aging dhe Efekt Lifting (I) 45 Euro/ml
5 Mezoterapi Regjenerative me Anti-Oksidante (N) 55 Euro/ml
6 Mezoterapi Revitalizuese dhe Anti-Rrudhë (V) 55 Euro/ml
7 Mezoterapi Anti-Celulit 15 Euro/ml
8 Mezoterapi për Tonifikim Lëkure 25 Euro/ml
9 Botox: Balli + Rrudhat midis vetullave (2 Rajone) 350 Euro
10 Botox: Rrudhat midis vetullave (1 Rajon) 200 Euro
11 Botox: Rrudhat anash syve (2 Rajone) 250 Euro
12 Botox: Balli + Rrudhat midis vetullave + Rrudhat Anash Syve (4 Rajone) 450 Euro
13 Botox: Rrudhat rreth Buzëve 200 Euro
14 Botox: Platizma (Rrudhat e Qafës) 400-600 Euro
15 Botox: Anti djersë në shputat e duarve dhe këmbëve 600-1000 Euro
16 Maskë akulli relaksuese dhe kundër hematomave 30 Euro

1. Çmimi varet nga marka e përzgjedhur dhe nevojat
2. Gjatë një seance mezoterapie nr.3 dhe nr.6 pëdoren 1.5 deri 2 ml solucion
3. Gjatë një seance mezoterapie nr.7 dhe nr.8 përdoren 5 deri 10 ml solucion
4. Nëse 2 persona prenotojnë së bashku bëhet 10% zbritje për secilin
5. Nëse 3 persona prenotojnë së bashku bëhet 20% zbritje për secilin
6. Për trajtimet që kushtojnë më shumë se 300 Euro, maska e akullit ofrohet falas

Për më tepër shkarkoni të plotë materialin këtu.Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter