Ju mund te perzgjidhni midis paketave ditore qe ne ofrojme, duke iu pershtatur sherbimeve te vecanta per te cilat keni nevoje. Paketat jane kombinime te pershtatshme midis: trajtimeve te trupit, masazheve relaksuese, sherbimeve kozmetike, ku perfshihen gjithashtu skrab per trupin dhe banjo turke sipas zgjedhjes tuaj.Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter