Joyel Spa & Beauty Center ofron ulje deri në 20% si në shërbimet e saj ashtu edhe në produktet GERnetic! Nxitoni dhe klikoni për më shume informacion.

Ju do te perfitoni 20% ulje per te gjitha Masazhet (pervec Masazhit Cift) ,nga e Marta ne te Premte, deri ne fund te gushtit, nga ora 9.00 deri ne 14.00! Ju gjithashtu perfitoni 15% ulje per te gjitha produktet Gernetic te blera gjate Fundjaves!

cq5dam.web.1280.1280Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter