Masazhet ghe trajtimet estetike perbejne nje dhurate te mrekullueshme. Sa shume kohe shpenzojme qe te gjejme dhuraten e duhur dhe speciale per miqte dhe te dashurit tane? Dhuratat, qe ata vertete i kenaqin dhe tregojne sa shume ne kujdesemi per ta! Per Krishtlindje, Shen Valentin, ditelindje, pervjetore, ju do te pelqenit t’i dhuroni njerezve tuaj te dashur, dicka speciale apo romantike. Blini ketu online dhuraten perfekte dhe me te vecante per ta!

Ju mund te zgjidhni nga linja jone e plote e masazheve dhe trajtimeve estetike. Faqja e internetit shpjegon tekniken dhe perfitimet per cdo trajtim, keshtu ju mund te beni zgjedhjen me te mire. Gjithashtu ne ofrojme linjen e plote te produkteve nga kompania e mirenjohur franceze, Gernetic. Ju lutem vazhdoni te qendroni ne zonen e blerjeve dhe zgjidhni dhuratat tuaja.

facial_makeup_eyelash_tintAdresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter