Produktet GERnetic

GERnetic

Në vitin 1961, biologu francez, Albert Laporté filloi kërkimet e tij në fushën e biologjisë qelizore. Duke hulumtuar shkaqet e brëndshme e të gjitha problemeve të lëkurës (rrudhat, aknet, celuliti, te carat apo shenjat e lekures, depozitat yndyrore, gjiri shumë i madh apo shumë i vogël, etj ..), ai u fokusua veçanërisht në shërimin dhe ri-strukturimin e indeve në rastet e një djegieje të gradës së tretë.Në bashkëpunim me shumë spitale dhe klinika, ai vëzhgoi (përmes testeve dhe biopsive) përbërjen biologjike të çdo qelize të trupit të njeriut (të çdo organi të tij, përfshirë dhe lëkurën) dhe vazhdimisht ishte në kërkim për gjetjen e elementeve esenciale ushqyese, pesha dhe vëllimi molekular i të cilëve t’i lejonin të përthitheshin plotësisht nga lëkura.Tërë këta ushqyes (vitamina, minerale, amino acidet etj) duhej t’i korrespondonin ngushtësisht përbërjes biologjike të qelizave, në mënyrë që të RIGJENEROHESHIN INDET.Pas 17 vitesh hulumtimi intensiv, ai vendosi të krijojë një Linjë produktesh të sigurt, të shëndetshme, natyrore, shkencore për kujdesin ndaj trupit dhe fytyrës, e cila do të ishte absolutisht NDRYSHE nga produktet e tjera në treg, nëpërmjet një teknologjie të përparuar, bazuar në të ushqyerit thelbësor QELIZOR (për tërë trupin) përmes lëkurës.Ai themeloi LABORATOIRES GERnétic SYNTHESE (Labo-GER.S) në vitin 1978!

Albert Laporté

GERnétic: Linja Naturale Profesionale e Kujdesit për Lëkurën .Produktet GERnétic të Kujdesit për Trupin dhe Fytyrën përbëhen nga ekstrakte biologjike dhe bimore, vitamina, aminoacide, proteina dhe vajra esenciale. Kjo përbërje 100% natyrore garanton rezultate të shkëlqyera dhe nuk përbën asnjë rrezik për alergji.Sekreti GERnétic është i thjeshtë: Trajton SHKAQET jo SIMPTOMAT!Lëkura është një reflektim i gjendjes së brendshme të trupit, ndaj metoda GERnétic trajton mangësitë e brendshme, në mënyrë që të përmirësojë apo të eliminojë problemet e jashtme. “Përmirësimi i Shëndetit do të thotë Përmirësimi i Bukurisë”!GERnétic ofron një gamë të gjerë të produkteve të kujdesit për fytyrën, duart, trupin dhe flokët. GERnétic ofron trajtim profesional dhe efikas dhe në kushte shtëpie, për të siguruar plotësisht pritshmërinë dhe kënaqësinë e klientit.Linja franceze GERnétic gjendet në 50 vende dhe 70.000 qëndra profesionale apo spa në të gjithë botën.