PAJISJET

Ne tek Joyel jemi të ndërgjegjshëm që përkrah një stafi cilesor, eksperienca në shendetin dhe bukurinë tuaj rritet nga një ambjent i këndshëm, i rëhatshëm po ashtu edhe nga pajisje të teknologjisë së fundit.Si përfundim ne kemi bërë një investim te madh për të krijuar një ambjent te mrekullueshëm, të pajisur me pajisjet më të mira për klientet tanë.

Ju lutemi të vazhdoni të shfletoni këtë faqe për të parë se si ne kemi ndërtuar  një spa të klasit botëror, të të njëjtin nivel si Spa të cilësis të lartë në Amerikë dhe në Evropën Perëndimore.Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter