Ju mund te zgjidhni një nga paketat ditore që ne ju ofrojme, sipas shërbimeve të ndryshme që ju dëshironi. Paketat janë një kombinim i përshtatshëm ndërmjet: trajtimeve të trupit, masazheve relaksues, shërbimeve estetike dhe gjithashtu përfshihen në të shëbimet me skrab trupi në banjo turke sipas dëshirës tuaj.Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter