Mirë se erdhet tek Joyel Spa. Ne me të vertetë  jemi e vetmja dhe totalisht  përfshirëse Spa në CRSA, me një përzierje të bukurisë edhe shëndetit.

Salloni i dizenjuar Joyel thekson bukuri dhe intimitet me një traditë, sipas stilit Viktorian. Eshtë një çlodhje e vërtetë në kopshtin tuaj. Ne ju ofrojmë elegancë me një çmim konkurues.

Tek Joyel ne ofrojmë manikyr, pedikyr, masazhe, trajtime fytyre, fizioterapi, dobësim e tonifikim të gjitha të kryera me produkte te linçesuara dhe teknikisht te çertifikuara. Ne gjithashtu ofrojmë linjën e plotë  të produkteve për kozmetike, shëndet dhe bukuri te kompanisë franceze Gernetic

Stafi ynë profesional dhe shumë i kualifikuar është një pjesë e rëndësishme që e bën Joyel të veçantë. Të gjithë punonjësit kanë një eksperiencë të gjerë në fushat e tyre përkatëse. Ju jeni ne duar të sigurta kur vini tek Joyel, për cdo lloj trajtimi: bukurie shëndeti ose masazhe.Adresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter