Masazhet dhe trajtimet estetike përbëjnë një dhuratë të mrekullueshme! Masazhet dhe trajtimet estetike përbëjnë një dhuratë të mrekullueshme për Krishtlindje, Shën Valentin, ditëlindje, përvjetore, ju do të pëlqenit t’i dhuroni njerëzve tuaj të dashur, dicka speciale apo romantike. Ju mund të zgjidhni nga linja jonë e plotë e masazheve dhe trajtimeve estetike. Faqja e internetit shpjegon teknikën dhe përfitimet për cdo trajtim, kështu ju mund të bëni zgjedhjen më të mirë. Gjithashtu ne ofrojmë linjën e plotë të produkteve nga kompania e mirënjohur franceze, Gernetic.

UntitledAdresa

Rr. e Elbasanit

Orari: Nga ora 9:00 deri më 21:00

E Marta – E Diel.

E Hëna është pushim.

Vënde të lira parkimi të siguruara nga Bashkia e Tiranës në pjesen e pasme te ndërteses.

 

Telefon: +355 4 234 79 79 Celular: +355 662347979

Email: info@joyelspa.al

Web: joyelspa.alJoyel's Newsletter