• bleu & marine BRETANIA

  Glare Anti-puffiness and dark circles treatment with applicator metal reflectors for light brightness, instant and immediate decongestant effect.

 • GERnetic International

  Ne perdorim produktet më cilësore për rezervimin e bukurisë tuaj. Na vizitoni dhe përjetoni cilësinë e lartë të GERnetic International.

 • Happy Hours në Joyel

  Joyel Spa & Beauty Center ofron ulje deri në 20% si në shërbimet e saj ashtu edhe në produktet GERnetic! Nxitoni dhe klikoni për më shume informacion.

 • Linja për meshkujt

  GERnetic International prodhon linjën më të mirë për trajtimin e lekurës së meshkujve, dhe Joyel Spa & Beauty Center është destinacioni juaj për të prekur rezultatet e këtij trajtimi!


Ulje 20% nga e Marta në të Premte (nga ora 09:00 deri 14:00) për të gjitha llojet e masazheve (pervec masazheve ne cift),
për setet e produkteve GErnetic si dhe në blerjen e më shumë se një produkt të GErnetic
,
ulje tek të gjitha produktet GERnétic në fundjavë.

 • Feng Shui

  FENG SHUI, filozofia dhe 5 elementët e tij kryesorë të ndërthurur në Joyel spa! Koncepti dhe qëllimi i krijimit të Joyel spa, që daton në Nëntor të vitit 2007, u bazua fillimisht dhe specifikisht në mjekësinë tradicionale aziatike, e cila mbart më shumë se 6.000 vite suksesi në parandalimin e sëmundjeve dhe përmirësimin e shëndetit […]

 • Paketat Joyel

  Ju mund te zgjidhni një nga paketat ditore që ne ju ofrojme, sipas shërbimeve të ndryshme që ju dëshironi. Paketat janë një kombinim i përshtatshëm ndërmjet: trajtimeve të trupit, masazheve relaksues, shërbimeve estetike

 • Për Ty

  Masazhet dhe trajtimet estetike përbëjnë një dhuratë të mrekullueshme! Masazhet dhe trajtimet estetike përbëjnë një dhuratë të mrekullueshme për Krishtlindje, Shën Valentin, ditëlindje, përvjetore, ju do të pëlqenit t’i dhuroni njerëzve tuaj të dashur, dicka speciale apo romantike.

Virtual Tour